|
|
Привіт,
Друзі.
Сьогодні я б хотів повісти більше про рыбалка на бузі
Я думаю Ви шукайте саме про риболовля південний буг або можливо бажаєте знайти більше про риболовля на бугу?!
Значить ця найбільш актуальна інформація про риболовля на бугу буде для вас найбільш корисною.
Не так давно з хлопцями вирішили втекти з міської метушні і виявили просто класне локацію! Ми хотіли знайти справді якісна рибалка Південний Буг Миколаїв і кемпінг, щоб відмінно об'єднати улюблене захоплення та затишним переночуванням на свіжому повітрі. Рішення вийшов абсолютно ідеальним. Узбережжя річки неописувано красиві, вода прозора, а ранній туманець формує чарівну атмосферу. Кемпінг обладнаний прекрасно: є рівні місця під намети, хороші під'їзні шляхи для авто а також акуратні мангальні зони. Риболовля виправдала всі сміливі сподівання — на світанку клюнув трофейний величезний лящ плюс безліч великих карасів. Під вечір ми смажили свіжий улов на вогнищі, пили смачний чайок а також насолоджувалися вражаючими заходами сонця над річкою. Це куточок дарує повне розслаблення та допомагає забути від усіх повсякденних турботах. Стопроцентно приїдемо сюди знову нашою дружньою великою і дружньою компанією
На нашому відео трохи більше для рыбалка на бузі, а також інформацію про база порт риболовля.
Дізнайся більше - риболовля на бугу або за посиланням https://tiktok.com/@fish_tail2
Наші Теги: риболовля на бугу, кемпiнг на південному бузі,
Вдалого Дня |
|